Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda gösterişsiz ve zarafetli bir görünüm sunar.

Gri tonlarının ağırlıklı evetğu bir dekorasyon uygulaması açmak istiyorsanız bu renk paleti tam sizlik!

Antrasit renkli avizeler yahut aplikler dar içi tavzih sistemine ince bir dokunuş ekler. Bu soluk armatürler antrasit rengin dip ve gösterişli tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Okşayıcı ışığı dağıtarak mekanı sıcak ve davetkar bir hale getirir.

Bu renkler, denk odanızı elan davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı mümkün.

İşte antrasitin en geçim sağladığı renklerden biri olan gri ile baş başa kullanmaı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede de oflaz entegrasyon yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin bile titiz yapılmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık etkisi duvarlar denli tavanları da ilgilendirir.

Antrasit rengi çağdaş dekorasyon fikirleri olarak kullanıldığında neutren ve canlı renklerle ahenk katkısızlayarak etkileyici ve çağdaş bir hava yuvarı oluşturabilir.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk bakışta aşhane ve banyo dekorasyonunda katı yeğleme etmeyeceğiniz renkler kabilinden gelebilir. Bu alanlarda safi ve tekdüze bir görünüm elde geçirmek isteseniz bile basit kirlenen ve izleri anında ortaya çıkaran beyaz zehir rengi tercih etmek istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi sarf etmek ciğerin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans evet da seramikleri antrasit evet da antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde seçebilirsiniz.

İki rengin kontrastı, çok bir araba aksesuar harcamak zorunda kalmadan zarafetli bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. Hatta siyaha göre antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi dair elan şanslı olursunuz.

Antrasit ile uyumlu renkler ile renk kombinasyonlarının dünyasını keşfedin. Bu bilgilendirici rehber, mekanınızın estetiğini tasarruf etmek bağırsakin ideal antrasit gri boya eşleştirmeleri bulmanıza yardımcı olacak.

Antrasit renk ev bark dekorasyonunda çağcıl ve beğenilen bir dokunuşla asaleti bir araya getirir. Bu antrasit renk tonları yapmacık renk tonu mekanlara anında şıklık katarken aynı zamanda çağdaş bir hava yuvarı oluşturur.

çağcıl ve minimal dekorasyon tarzının mübrem duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok kesif antrasit gri boya yeğleme edilmese de cihan genelinde sık sık yeğleme edilen duvar rengi tonları ortada iz almaktadır.

Kişisel verilerinizi nasıl kullandığımız ile alakadar daha ziyade malumat sinein, Mahremiyet Bildirimimizi okuyun

Bej ve gri duvar renkleri möble, perde, cam ve parke rengi ile kolay bir şekilde düzen esenlayabilir.

Report this wiki page